Nyheter

Våre siste nyheter

Type

Varemerke

Når

Vi kan ikke finne noen resultater som matcher ditt søk

News, press release, REDAir MULTI, facade
Pressemelding
08 mar 2018

Nytt fasadesystem gir kortere prosjekteringstid og mindre feil

Med lanseringen av det nye fasadesystemet REDAir MULTI kan arkitekter, entreprenører og montører ta farvel med de aller fleste utfordringene som bruk av tradisjonelle fasadesystemer medfører. For nå er det slutt på både å tilpasse isolasjonen i det bærende systemet, holde oversikt over mange ulike komponenter og bekymringer med senere vedlikehold av fasadens bærende system. Det er ROCKWOOL-konsernet som står bak REDAir MULTI – et helhetlig system som gjør prosjektering og montering nærmest til en lek. Systemet inngår i produktfamilien ROCKWOOL REDAir der det ventilerte fasadesystemet REDAir FLEX allerede har en befestet markedsposisjon i Norge.

Les mer
ROCKWOOL
TOPROCK Terrace System, roof terrace
Pressemelding
17 okt 2017

Nytt terrassesystem fra ROCKWOOL effektiviserer byggeprosessen

Enkel og rask utlegging, høy belastningsevne og god brannsikkerhet. Det er de viktigste egenskapene i det nye terrassesystemet fra ROCKWOOL som er basert på en tre-i-en-løsning for isolering av tak. Systemet heter TOPROCK Terrace System og lanseres nå i det nordiske byggemarkedet.

Les mer
ROCKWOOL
ROCKWOOL Factory opening, truck, flag
Pressemelding
05 okt 2017

ROCKWOOL-konsernet investerer i Sverige

Steinullprodusenten ROCKWOOL styrker sin posisjon i Sverige med en strategisk investering. Virksomheten kjøper opp 180 000 kvadratmeter tomteareal i den østsvenske kommunen Eskilstuna, som skal ruste konsernet for fremtidig ekspansjon. Konsernet ønsker å være forberedt på å dekke den stadig økende etterspørselen etter steinulløsning på det svenske markedet.

Les mer
ROCKWOOL
Last opp mer
Konsernet ROCKWOOL er verdens ledende leverandør av innovative produkter og systemer basert på steinull.