Nå lanserer vi en ny smart, tidsbesparende og brannsikker isolasjon for flate tak

Stadig strengere energikrav medfører at mengden isolasjon på tak øker tilsvarende.

News, press release, TOPROCK CTF, roof insulation

Takisolasjonssystemet TOPROCK har hatt stor suksess da store mengder materialer kan håndteres på en effektiv måte. Systemet består av lameller og topplater som leveres samlet på vår unike patenterte miljøpall. Hver pall består av en komplett leveranse for et bestemt antall kvadratmeter, og det eneste som blir igjen etter utleggingen er emballasjen av resirkulerbar PE-folie.

Med TOPROCK forenkles håndteringen betydelig og montørene slipper å løpe mellom paller og bære materialer over lange strekk. Lamellene er lette å bære og enkle å legge ut. Selv ved store isolasjonstykkelser legges det få lag, og den raske løsningen sparer både tid og penger.

Nå lanserer vi TOPROCK CTF
På Bygg Reis Deg 14.-17. oktober presenterer vi en ny smart takløsning ; TOPROCK CTF.

I likhet med TOPROCK består TOPROCK CTF av en kombinasjon av lameller og topplater som leveres samlet på vår unike og patenterte miljøpall. Forskjellen er at lamellene er tilskåret for direkte å skape fall på taket; derav navnet CTF; cut-to-fall.

En separat løsning med takfallplater blir derfor overflødig og tiden utleggingen tar kan reduseres med opptil 50 % avhengig av takets utforming.

Både TOPROCK og TOPROCK CTF er produsert av ubrennbar og fukt- og vannavvisende ROCKWOOL steinull, og er derfor blant markedets best brannsikre produkter for isolering av tak.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
Torkel Wæringsaasen, tlf.: 22 02 40 00, tjw@rockwool.no

Om oss

Konsernet ROCKWOOL er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger basert på steinull.