Søk og gi deg selv muligheten til utvikling

Når du søker en stilling hos ROCKWOOL Group, kan du være trygg på at søknaden blir behandlet konfidensielt og upartisk.

Under rekrutterings- og utvelgingsprosessen bruker vi en kombinasjon av vurderingsverktøy og personlige intervjuer til å sørge for at du er den rette personen til stillingen du søker. Vi krever aldri betaling for noen del av rekrutteringsprosessen, enten dette er søknad, behandling eller opplæring.

Start og vurderinger

Start og vurderinger

Rekrutteringsprosessen starter når du har søkt på nettet og har mottatt en bekreftelse på mottatt søknad.

På grunnlag av søknaden vurderer vi om du har ferdighetene og kunnskapen nødvendig for den aktuelle stillingen. Vi har som mål å foreta denne vurderingen raskt etter at du har levert søknaden. Det er imidlertid svært viktig for oss at vi vurderer alle søknader grundig, så vi håper på forståelse hvis det tar litt tid før du får svar.

Intervjuer

Intervjuene fokuserer på personlighet, ferdigheter og evner, og er en mulighet for deg til å demonstrere din holdning til arbeid, dine resultater så langt og presentere deg selv som person. Intervjuene er også en viktig mulighet for deg til å lære mer om stillingen og selskapet. Intervjuene vil også fokusere på ambisjoner og forventninger til oss som arbeidsplass.

Vi vil også fokusere på spesielle ferdigheter og kvaliteter som er nødvendig for stillingen. I noen tilfeller får du en liten oppgave underveis i intervjuet.

Vurdering

I vurderingen vår kan vi benytte nettbaserte vurderingsverktøy til å forsøke å danne oss et objektivt bilde av dine logiske evner og personlighetstrekk, støttet av dine tilbakemeldinger ansikt til ansikt.

Referansesjekk

Vi kontakter referansene dine for å stille spørsmål om hva du har oppnådd i tidligere stillinger, ferdigheter og atferd på jobb.

Innstilling og tilbud

Til slutt identifiserer vi den best kvalifiserte kandidaten for stillingen og foretar den endelige beslutningen om vi skal komme med et tilbud. Denne kandidaten mottar et tilbud fra oss og vi vil være tilgjengelig for å klargjøre eller besvare eventuelle spørsmål som ikke er besvart under intervjuet.

Hvis du ikke nådde helt opp, må du ikke miste motet. Kvalifikasjonene dine kan være de helt riktige for en annen jobb. Vi oppfordrer derfor alle tidligere søkere til å ta turen innom nettstedet vårt regelmessig for å finne ledige stillinger.