Ikano, Umeå

TOPROCK CTF

I løpet av våren 2016 åpner Ikano Retail Center ett nytt varehus i Umeå. De 90 butikkene ligger under et 24 000 kvadratmeter stort tak isolert med TOPROCK CTF System – en ny generasjon isolasjon som skaper fall direkte ved utleggingen.

Kjøpesenteret er en betydelig satsing for Ikano som er først i Sverige med å benytte de nye produktene fra konsernet ROCKWOOL i stor skala.

– Dette er et enormt stor og komplekst bygg som skal oppføres på kort tid og samtidig oppfylle de høye kravene som er stilt til bygget. Da ROCKWOOL presenterte TOPROCK CTF og viste hvordan man har løst isolering og oppbygging av fall i samme produkt med tidseffektiv utlegging som resultat, virket det som et meget bra alternativ, sier takentreprenøren Per Edström hos Taktech.

TOPROCK CTF System er utviklet for å oppfylle de strengeste energikravene og utleggingstiden er inntil 50% raskere enn for tradisjonelle løsninger. En av fordelene er at TOPROCK CTF direkte skaper det fall som trengs for å føre bort regnvann.

– Det er alltid artig å være først ute med nye produkter og med ubrennbar steinullsisolasjon fra konsernet ROCKWOOL vet vi at vi også oppfyller kravene til en brannsikker konstruksjon, sier Per Edström.

Fakta:

 
Omfang: De 90 butikkene ligger under et 24 000 kvadratmeter stort tak isolert med TOPROCK CTF System
Sted: Umeå, Sverige