Biltema, Borås

Miljøaspektet viktig når Biltema bygger nytt i Borås

Biltema åpnet våren 2014 et nytt VAREHUS I Borås. Varehuskjeden stiller store krav til brannsikkerhet og miljø. - Det er grunnen til at vi valgte takisolasjonen TOPROCK fra konsernet ROCKWOOL, sier prosjektlederen Daniel Weebro.

For det nye 5850 kvadratmeter store varehuset i Borås ble det valgt ubrennbar mineralull som isolasjon i både tak og vegger. Steinull fra konsernet ROCKWOOL brenner ikke og beskytter underliggende materialer fra brann.

- Vi har bevisst valgt bort plastløsninger i både vegger og tak med tanke på brannsikkerheten, sier Daniel Wellbro. TOPROCK oppfylte våre krav godt, ikke minst når det gjelder å spare energi.

TOPROCK System er en takløsning bestående av lameller og takplater levert sampakket på vår unike miljøpall. En smidig løsning som bidrar til at utleggingen går raskt også når det er krav til store isoleasjonstykkelser.

Takentreprenøren Techtak, som er nøye med sine materialvalg, synes TOPROCK er et prisgunstig alternativ og at samarbeidet med konsernet ROCKWOOL er godt.

- Det er et veldig bra samarbeid, både når det gjelder leveranser og kommunikasjon, sier Lars-Erik Flodin, viseadministrerende direktør hos Techtak.

Fakta:

 
Takentreprenör: Techtak
Plats: Borås, Sverige